210-065 Guide

210-065 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 210-065
  • Product Name CIVND Implementing Cisco Video Network Devices v1.0
  • Questions and Answers
  • 281 Q&As
  • Last Updated
  • Dec 16,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Breathing 210-065 practice exam Reviews & Tips

Want to know Exambible 210-065 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Implementing Cisco Video Network Devices v1.0 certification experience? Study Realistic Cisco 210-065 answers to Update 210-065 questions at Exambible. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 210-065 (Implementing Cisco Video Network Devices v1.0) test on your first attempt.

2017 Apr 210-065 practice

Q21. Which two of these are required in order to complete the password recovery of a Cisco TelePresence System endpoint? (Choose two.) 

A. must have FTP enabled on the endpoint 

B. must have SSH enabled on the endpoint 

C. must have the security question answer for the endpoint 

D. must be in the same room as the main display 

E. must have SFTP enabled on the endpoint 

F. must call Cisco TAC for the security code 

Answer: B,D 


Q22. Which three items should be considered when restoring a backup to a Cisco VCS Expressway? (Choose three.) 

A. A restart is required to complete the system restore process. 

B. If the backup file is encrypted, an encryption password will be needed. 

C. A valid backup configuration file must be accessible. 

D. A function SFTP server is needed for remote restore. 

E. The VCS expressway must be put into maintenance mode during the upgrade. 

F. A flash drive that is connected to the appliance can be used to restore the configuration. 

G. Cisco TMSXE can be used to process and restore backups. 

Answer: A,B,C 


Q23. A Cisco TelePresence VCS displays this alarm: "Root password is set to default." How can this security warning be addressed? 

A. Use the Cisco TelePresence VCS web user interface, choose Administration > User Settings, and change the root password. 

B. Use SSH to log in to the Cisco TelePresence VCS as Administrator and issue the command xconfig root set passwd. 

C. Use SSH to log in to the Cisco TelePresence VCS as Root, issue the command set password, and enter the new password when prompted. 

D. Use SSH to log in to the Cisco TelePresence VCS as Root, issue the command passwd, and enter the new password when prompted. 

E. Use the Cisco TelePresence VCS web user interface, choose Administration > System Settings, and change the root password. 

Answer:


Q24. A new Cisco TelePresence MCU 5300 is being installed. The customer requested a static IP address to be configured on this device. Which two methods address this request? (Choose two.) 

A. From the MCU console, issue the command set static ip-address netmask default-gateway. 

B. From the MCU console, issue the command xconfigure interface:1 static ip-address netmask. 

C. From the MCU console, issue the command static A ip-address netmask default-gateway. 

D. From the web interface, use the Network > Port A menu options. 

E. From the web interface, use the Settings > Interface menu options. 

Answer: C,D 


Q25. Cisco Video Surveillance Video Encoder cards perform which function? 

A. the ability to use existing analog equipment with an IP-enabled video surveillance system 

B. the ability to convert low-resolution video to high-definition video for video surveillance 

C. the ability to stream digital media to digital media in an IP-enabled video recording environment 

D. the ability to encrypt raw video signals to secure video signals 

Answer:


Avant-garde 210-065 exam price:

Q26. A customer wants to record Cisco TelePresence conferences with the ability to alter the video format and add captions. Which two products are recommended to accomplish this goal? (Choose two.) 

A. Show and Share 

B. Digital Media Manager 

C. Interactive Experience Manager 

D. Media Experience Engine 

E. TelePresence Content Server 

Answer: D,E 


Q27. A technician is trying to pair a Touch 8 with a Cisco TelePresence SX20 endpoint, but the codec is not automatically listed in the touch panel. What are two possible reasons for this behavior? (Choose two.) 

A. The codec firmware version is below version TC 6.1. 

B. The codec and the Touch 8 are on separate subnets. 

C. Pairing visibility mode is not active on the codec. 

D. The codec is not compatible with a Touch 8 device. 

E. The Touch 8 is connected via the second Ethernet port on the codec. 

Answer: B,C 


Q28. A video conference user that is connected via a Cisco TelePresence Codec C40 to a conference that is hosted on a Cisco TelePresence MCU 5300 would like to switch the local layout view. Which two options describe how to switch the local layout view without affecting the view of remote users? (Choose two.) 

A. Use the Administrator settings from the local touch control. 

B. Use the Participant settings from the MCU 5300 web interface. 

C. Use the Call settings from the remote control. 

D. Use the Call Control settings from the codec web interface. 

E. Use the Conference settings from the codec web interface. 

Answer: B,D 


Q29. Which codec is most suitable for a video streaming solution? 

A. AAC-LD 

B. G.729 

C. H.264 

D. G.711 

Answer:


Q30. Which of these needs to be enabled in Cisco Unified Communications Manager in order for the Cisco TelePresence System 500-32 to be able to share a presentation with a Cisco TelePresence System Codec C40 endpoint that is registered to a VCS? 

A. Allow iX application media 

B. Send send-receive SDP in mid-call invite 

C. Allow presentation sharing using BFCP 

D. Allow presentation sharing using H.235 

E. Deliver conference bridge identifier 

Answer:


To know more about the 210-065, click here.

Tagged as : Cisco 210-065 Dumps, Download 210-065 pdf, 210-065 VCE, 210-065 pass4sure, examcollection 210-065