210-065 Guide

210-065 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 210-065
  • Product Name CIVND Implementing Cisco Video Network Devices v1.0
  • Questions and Answers
  • 281 Q&As
  • Last Updated
  • Dec 16,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Ideas to contran 210-065

Want to know Testking 210-065 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Implementing Cisco Video Network Devices v1.0 certification experience? Study Top Quality Cisco 210-065 answers to Regenerate 210-065 questions at Testking. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 210-065 (Implementing Cisco Video Network Devices v1.0) test on your first attempt.

2016 Oct contran 210-065:

Q41. What is the optimum distance for a person sitting using the Cisco TelePresence System 500? 

A. the camera can adjust automatically 

B. 0.5 meters and 0.75 meters (1.5 and 2.5 feet) 

C. 1.2 meters and 1.8 meters (4 and 6 feet) 

D. 3.0 and 5.0 meters (10 and 15 feet) 

Answer: C 


Q42. Which four features are provided by Cisco TelePresence Management Suite? (Choose four.) 

A. Scheduling of video conference calls 

B. Built-in-bridge functionality for multiparty video conferences 

C. SIP-H.323 protocol interworking 

D. Centralized management of conference resources 

E. SMTP email event notification 

F. Endpoint configuration backup and restore 

G. Cisco TelePresence endpoint automated redundancy 

H. Automated resource optimization 

Answer: A,D,E,F 


Q43. Which two protocols can be used with the Cisco TelePresence Content Server to allow users to share content from their laptops? (Choose two.) 

A. BFCP 

B. H.239 

C. PCoIP 

D. Switched Presentation 

E. SCCP 

F. RDP 

Answer: A,B 


Q44. A customer wants to know the options that are available when using all Cisco TelePresence SX Series endpoints in a multisite conference that is hosted locally. What are three capabilities of the Cisco TelePresence SX20 endpoint during a native multisite call? (Choose three.) 

A. ability to change the local layout to prominent mode 

B. ability to change the layout of remote participants to prominent mode 

C. ability to change the Self-View status of remote participants 

D. ability to control the camera of remote participants 

E. ability to change the contact status of remote participants 

F. ability to change the layout of remote participants to multisite mode 

Answer: A,B,D 


Q45. In this item, you will need to use all information presented to you to successfully answer the question. 





The Cisco Telepresence Codec C90 is unable to call the Cisco IP Video Phone. Assuming that the calling search space has been configured correctly, which of the these can cause this issue? 

A. The Cisco Telepresence Codec C90 can only be registered to a Cisco Telepresence Video Communication Server. 

B. A multipoint control unit is required in order for the call to work. 

C. The Cisco Telepresence Codec C90 can only be registered as a SIP endpoint to Cisco Unified Communications Manager. H.323 is not supported. 

D. URI dialing has not been configured on Cisco Unified Communications Manager. 

E. The Cisco Telepresence Codec C90 Profile 1 > CallSetupMode must be configured as a gateway since Cisco Unified Communications Manager does not have a gatekeeper functionality. 

F. The Cisco Telepresence Codec C90 is not registered as a SIP endpoint on Cisco Unified Communications Manager. The Cisco Telepresence Codec C90 needs to be registered as both SIP and H.323. 

Answer: E 


210-065 exam fees

Latest biology 210 exam 310-065:

Q46. efer to the exhibit. 


Which configuration item shown in the exhibit should be used to assign the internal and external video communication server address for this group of users? 

A. User Settings > Video Address pattern 

B. Administrative Tools > User Settings 

C. Configuration Template > Edit Template 

D. User Import > Configuration 

Answer: C 


Q47. Cisco Video Surveillance Video Encoder cards perform which function? 

A. the ability to use existing analog equipment with an IP-enabled video surveillance system 

B. the ability to convert low-resolution video to high-definition video for video surveillance 

C. the ability to stream digital media to digital media in an IP-enabled video recording environment 

D. the ability to encrypt raw video signals to secure video signals 

Answer: A 


Q48. The command xCommand Security FIPSMode Activate is issued to a Cisco TelePresence C-Series codec. Management wants to reverse the effects of this command. Which two methods could be used for this purpose? (Choose two.) 

A. From the touch screen, disable FIPS mode in the Administrator Settings menu. 

B. From the touch screen, perform a factory reset from the Administrator Settings menu. 

C. From the touch screen, disable all security settings from the Administrator Settings menu. 

D. Use SSH to connect to the system and enter the xCommand Security FIPSMode Deactivate command. 

E. Use Telnet to connect to the system and enter the xCommand SystemUnit FactoryReset Init command. 

F. Use SSH to connect to the system and enter the xCommand SystemUnit FactoryReset Confirm: Yes command. 

Answer: B,F 


Q49. Refer to the exhibit. 


You have just finished installing a 65-inch dual profile system in a multipurpose room. After powering up the entire system, only one display is used. Using the information in the exhibit, why is the second display not displaying anything from the system? 

A. The Cisco TelePresence profile systems do not support dual display. 

B. The display is not powered on. 

C. The dual display option key has not been input into the codec. 

D. The codec has the appropriate option keys installed, so either the display is not cabled correctly, the codec is configured incorrectly, or there is no input being sent to the display. 

Answer: D 


Q50. Which two additional items can be configured for an endpoint to register with the Cisco TelePresence Video Communication Server for H.323 to function correctly? (Choose two.) 

A. unique system ID 

B. unique H.323 ID 

C. unique DNS entry ID 

D. unique E.164 alias 

E. unique real-time transport protocol port numbers 

F. unique NTP server IPv4 address 

Answer: B,D 


To know more about the 210-065, click here.

Tagged as : Cisco 210-065 Dumps, Download 210-065 pdf, 210-065 VCE, 210-065 pass4sure, examcollection 210-065