210-065 Guide

210-065 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 210-065
  • Product Name CIVND Implementing Cisco Video Network Devices v1.0
  • Questions and Answers
  • 281 Q&As
  • Last Updated
  • Dec 16,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

An Expert interview about ipexpert ccna collaboration 210-065

The particular 210-065 software associated with Examcollection can examine a testee whether to grasp the Implementing Cisco Video Network Devices v1.0 understanding strongly and also actual responses. The particular Examcollection 210-065 goods are include multiple pick. Prospect can choose different package deal items for the 210-065 pdf or 210-065 vce software in accordance with their own grasp from the 210-065 situation.

2016 Oct 9tut ccna collaboration 210-065:

Q1. A customer has a data and VoIP converged network and would like to add video to this network. Which two key QoS elements should be included in the new network design? (Choose two.) 

A. Configure bandwidth management features to smooth bursty traffic and mitigate end-to-end congestion. 

B. Assign a high priority to transactional traffic to maintain quality of business traffic. 

C. Keep video traffic on the low latency queue and move voice traffic to a lower-priority queue. 

D. Apply bandwidth control features that will guarantee bandwidth for the maximum possible amount of video traffic. 

E. Assign both video and voice traffic to use the highest-priority queue. 

Answer: A,D 


Q2. A technician is tasked with performing a room readiness assessment in preparation for an immersive video endpoint. What are three Cisco best practices regarding lighting recommendations for the room? (Choose three.) 

A. The bulb temperature should be between 4000 and 4100K. 

B. Key lighting should be between 200 and 400 Lux with the endpoint powered on. 

C. Shoulder lighting should not exceed two times the facial lighting values with the endpoint off. 

D. Use direct lighting fixtures. 

E. Within the camera field of view, the lighting for all parts of the room should not fluctuate more than 100 Lux. 

F. Avoid using dimming light control systems. 

Answer: A,C,E 


Q3. Which two additional items must be configured for an endpoint to register manually with the Cisco TelePresence Video Communication Server for the SIP to function correctly? (Choose two.) 

A. E.164 alias 

B. H.323 ID 

C. SIP uniform resource indicator 

D. configured SIP registrar and proxy server 

E. NTP server IPv4 address 

F. unique system ID 

Answer: C,D 


Q4. Which Cisco Video Surveillance product contains the Cisco Video Surveillance Encoding Server? 

A. Video Communications Server 

B. Cisco Video Surveillance Operations Manager 

C. Cisco Video Surveillance Media Server 

D. Cisco Video Surveillance Transcoding and Encoding Server 

E. Cisco Video Surveillance Virtual Matrix 

Answer: B 


Q5. A technician has installed and powered on a Cisco TelePresence MCU 5320 and is connected via the console port. The technician needs to determine the IP settings that were automatically assigned via DHCP. Which command should be entered? 

A. xstatus 

B. show network eth0 

C. status 

D. help static 

Answer: C 


210-065 test

Up to the minute sbo 210-065 civnd:

Q6. A desktop video endpoint is needed that can support a PrecisionHD camera design and a built-in display, and is Bluetooth-ready and multisite-capable. Which desktop endpoint supports all of these requirements? 

A. SX20 

B. EX60 

C. SX80 

D. EX90 

Answer: D 


Q7. Which Cisco TelePresence Multipoint Control Unit Layout view mode gives prominence to one conference participant over the other conference participants while still allowing conference participants to view multiple participants at the same time? 

A. enhanced continuous presence 

B. active speaker 

C. continuous presence 

D. room switching 

E. speaker switching 

Answer: A 


Q8. Management would like to set up a permanent recurring Cisco TelePresence meeting where the team would dial into to a preconfigured number. Which meeting type should be used? 

A. scheduled conference 

B. ad hoc conference 

C. rendezvous conference 

D. multiway conference 

Answer: C 


Q9. Which three products are compatible with Digital Media Manager? (Choose three.) 

A. Media Delivery Engine 

B. Interactive Experience Client 

C. Show and Share 

D. Cast 

E. Digital Signs 

F. Stadium Vision Director 

Answer: C,D,E 


Q10. Refer to the exhibit. 


A call with a destination alias of 15551001234 reaches a Cisco TelePresence VCS. Which transform will the destination alias match? 

A. Transform 1 

B. Transform 2 

C. Transform 3 

D. Transform 4 

Answer: B 


To know more about the 210-065, click here.

Tagged as : Cisco 210-065 Dumps, Download 210-065 pdf, 210-065 VCE, 210-065 pass4sure, examcollection 210-065