210-065 Guide

210-065 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 210-065
  • Product Name CIVND Implementing Cisco Video Network Devices v1.0
  • Questions and Answers
  • 281 Q&As
  • Last Updated
  • Dec 16,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Ideas to contran 210-065 civnd book

It is more faster and easier to pass the Cisco 210-065 exam by using Exact Cisco Implementing Cisco Video Network Devices v1.0 questuins and answers. Immediate access to the Refresh 210-065 Exam and find the same core area 210-065 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Sep pass4sure ccna collaboration 210-065:

Q11. What is the importance of defining option 150 in the DHCP server for Cisco TelePresence endpoints? 

A. Option 150 is not important. 

B. It is the TFTP server IPv4 address where the video endpoint retrieves its configuration file while booting. 

C. It is the IPv4 address of the default gateway for the subnet that the video endpoint is connected to. 

D. It is the configured SIP registrar and proxy server. 

E. It is the unique NTP server IPv4 address. 

Answer: B 


Q12. A Cisco TelePresence System 1300 Series endpoint is in the process of booting and the engineer notices a red "X" on the screen for Step 6 in the boot process. What does this red "X" indicate? 

A. The endpoint failed to load its firmware. 

B. There is an error with compact flash. 

C. The endpoint could not obtain an IP address via DHCP. 

D. The touch panel is malfunctioning. 

Answer: B 


Q13. Refer to the exhibit. 


A network engineer configures a Cisco Unified Communications Manager and VCS integration via a SIP trunk. Endpoint A is able to conduct video calls to Endpoint B. When Endpoint A attempts to share presentation content with Endpoint B, Endpoint B sees the presentation video on the main screen rather than on the presentation display. What is the cause? 

A. The default MTP telephony payload is incorrect. 

B. The SIP trunk is not running on all active Cisco Unified Communications Manager nodes. 

C. MTP is not forced to be required. 

D. BFCP is not enabled. 

E. The MTP preferred codec is incorrect for content presentation. 

Answer: D 


Q14. To which Ethernet port on a Cisco TelePresence System (500/1x00/1300/3xx0) endpoint would a technician need to connect to manually assign a static IP address for first-time setup? 

A. IP phone port 

B. network port 

C. camera port 

D. auxiliary network port 

Answer: D 


Q15. Which Cisco Video Surveillance device is responsible for providing video streams to monitors after the respective layouts and views are received by the monitors? 

A. Cisco IP Video Surveillance Operations Manager 

B. Cisco IP Video Surveillance Virtual Matrix Viewer 

C. Cisco Video Surveillance Manager 

D. Cisco Video Surveillance Media Server 

Answer: D 


210-065 vce

Replace contran 210-065:

Q16. An engineer needs to configure cascading to support additional video conference attendees. What are three capabilities when cascading? (Choose three.) 

A. Conductor automatically performs cascading. 

B. A maximum of four multipoint control units are supported. 

C. Cascading is supported for the Cisco TelePresence Server in remotely managed mode. 

D. It is possible to manually create a cascaded conference via the Cisco TelePresence MCU Management API. 

E. Cascading is supported for multipoint control units that are registered to Cisco Unified Communications Manager. 

F. All cascaded multipoint control units must be in the same location. 

Answer: A,C,D 


Q17. Which two issues does utilizing an IP network storage solution for IP video surveillance help overcome? (Choose two.) 

A. analog to IP conversion 

B. large, expandable storage space 

C. physical security 

D. scalability 

E. faster bit rate for storage 

Answer: B,D 


Q18. An immersive video room requires acoustic remediation because there is noticeable reverb present. What type of acoustic paneling does Cisco recommend to provide remediation? 

A. NRC rating greater than 0.75 

B. NRC rating greater than 0.5 

C. NRC rating less than 0.75 

D. NRC rating less than 0.5 

Answer: A 


Q19. Which function does a Cisco TCS recording alias perform? 

A. It links recorded media to a specified output location. 

B. It provides a dialable alias that will trigger a TCS recording workflow. 

C. It sends media to Cisco Medianet. 

D. It provides an alias for the recorded filename. 

Answer: B 


Q20. Which of these involves combining visual elements from separate sources into a single image? 

A. interlacing 

B. compositing 

C. video conferencing 

D. interleaving 

Answer: B 


To know more about the 210-065, click here.

Tagged as : Cisco 210-065 Dumps, Download 210-065 pdf, 210-065 VCE, 210-065 pass4sure, examcollection 210-065