210-065 Guide

210-065 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 210-065
  • Product Name CIVND Implementing Cisco Video Network Devices v1.0
  • Questions and Answers
  • 281 Q&As
  • Last Updated
  • Dec 16,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

16 tips on How to 210-065 Test Like a Badass [17 to 32]

Best Quality of 210-065 practice test materials and study guides for Cisco certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 210-065 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar 210-065 Study Guide Questions:

Q17. Which two additional items must be configured for an endpoint to register manually with the Cisco TelePresence Video Communication Server for the SIP to function correctly? (Choose two.) 

A. E.164 alias 

B. H.323 ID 

C. SIP uniform resource indicator 

D. configured SIP registrar and proxy server 

E. NTP server IPv4 address 

F. unique system ID 

Answer: C,D 


Q18. Which three items should be considered when restoring a backup to a Cisco VCS Expressway? (Choose three.) 

A. A restart is required to complete the system restore process. 

B. If the backup file is encrypted, an encryption password will be needed. 

C. A valid backup configuration file must be accessible. 

D. A function SFTP server is needed for remote restore. 

E. The VCS expressway must be put into maintenance mode during the upgrade. 

F. A flash drive that is connected to the appliance can be used to restore the configuration. 

G. Cisco TMSXE can be used to process and restore backups. 

Answer: A,B,C 


Q19. Refer to the exhibit. 


The customer recently connected a new TV monitor to the Cisco TelePresence endpoint. This device is now showing a warning concerning the echo cancellation delay. Which action could help mitigate this issue? 

A. Turn off any postprocessing settings. 

B. Turn off 3D mode on the new TV. 

C. Turn on Frequency Scan Acceleration for the new TV. 

D. Turn off surround sound on the new TV. 

Answer: A 


Q20. Which four features are supported by Cisco TelePresence Server for all hardware models in remotely managed mode? (Choose four.) 

A. auto-attendant 

B. ClearPath 

C. Cluster sizes of more than 5 servers 

D. Cascading 

E. Active presence for all devices 

F. Support for Conductor 

G. Native scheduling capabilities 

Answer: B,D,E,F 


Q21. A video conference user that is connected via a Cisco TelePresence Codec C40 to a conference that is hosted on a Cisco TelePresence MCU 5300 would like to switch the local layout view. Which two options describe how to switch the local layout view without affecting the view of remote users? (Choose two.) 

A. Use the Administrator settings from the local touch control. 

B. Use the Participant settings from the MCU 5300 web interface. 

C. Use the Call settings from the remote control. 

D. Use the Call Control settings from the codec web interface. 

E. Use the Conference settings from the codec web interface. 

Answer: B,D 


210-065 test question

Most up-to-date 210-065 test questions:

Q22. A Cisco TelePresence VCS displays this alarm: "Root password is set to default." How can this security warning be addressed? 

A. Use the Cisco TelePresence VCS web user interface, choose Administration > User Settings, and change the root password. 

B. Use SSH to log in to the Cisco TelePresence VCS as Administrator and issue the command xconfig root set passwd. 

C. Use SSH to log in to the Cisco TelePresence VCS as Root, issue the command set password, and enter the new password when prompted. 

D. Use SSH to log in to the Cisco TelePresence VCS as Root, issue the command passwd, and enter the new password when prompted. 

E. Use the Cisco TelePresence VCS web user interface, choose Administration > System Settings, and change the root password. 

Answer: D 


Q23. A Cisco TelePresence EX Series desktop endpoint failed to register to a Cisco VCS. The SIP status shows "Failed: 403 Forbidden" in the endpoint's web interface. What is the first thing that should be checked in the endpoint configuration settings? 

A. Verify that the correct SIP authentication credentials have been configured. 

B. Ensure that CallSetup Mode is set to Gatekeeper. 

C. Verify that Outbound Connection Credentials are properly configured. 

D. Check to see that SIP Mode is set to On. 

Answer: A 


Q24. A desktop video endpoint is needed that can support a PrecisionHD camera design and a built-in display, and is Bluetooth-ready and multisite-capable. Which desktop endpoint supports all of these requirements? 

A. SX20 

B. EX60 

C. SX80 

D. EX90 

Answer: D 


Q25. A user is currently on a Cisco TelePresence call using a Touch 8 device and would like to change the local screen layout so that the active speaker is in full screen and the other participants are smaller within the picture. Which layout option should the user choose? 

A. Prominent 

B. Overlay 

C. PiP 

D. FullScreen 

Answer: B 


Q26. Management wants to modify Cisco TMS to allow users to configure the call behavior with their associated devices and dial from a single ID. Which feature needs to be enabled and configured? 

A. Smart Scheduler 

B. Low-touch Provisioning 

C. FindMe 

D. CMR Provisioning 

Answer: C 


210-065 exam answers

Best Quality 210-065 free exam:

Q27. Which two of these are considered to be provisioning and scheduling management tools in a Cisco TelePresence environment? (Choose two.) 

A. Cisco TelePresence Manager 

B. Cisco Video Surveillance Operations Manager 

C. Cisco TelePresence Management Suite 

D. Cisco TelePresence Multipoint Control Unit 

E. Cisco Video Surveillance Management Server 

Answer: A,C 


Q28. Refer to the exhibit. 


A network engineer is attempting to register a Cisco TelePresence endpoint to a Cisco VCS. What is the most likely cause of this failure? 

A. The lab.local SIP domain is not configured in the Cisco VCS allow list for registration. 

B. The Cisco VCS failed to bind to the LDAP server, which is where the lab.local SIP domain is learned. 

C. The lab.local SIP domain does not exist on the Cisco VCS. 

D. The endpoint does not have the proper port assignments configured for SIP signaling. 

E. The endpoint uses the TCP protocol and the Cisco VCS is configured to allow only TLS for SIP registrations. 

Answer: C 


Q29. Which Cisco Video Surveillance device is responsible for providing video streams to monitors after the respective layouts and views are received by the monitors? 

A. Cisco IP Video Surveillance Operations Manager 

B. Cisco IP Video Surveillance Virtual Matrix Viewer 

C. Cisco Video Surveillance Manager 

D. Cisco Video Surveillance Media Server 

Answer: D 


Q30. Which of these is the core component of the Cisco Video Surveillance product suite that 

handles recording and serving of video feeds? 

A. Video Communications Server 

B. Cisco IP camera 

C. Cisco Video Surveillance Operations Manager 

D. Cisco Video Surveillance Media Server 

Answer: D 


Q31. Which three of these are functions of the Cisco TelePresence Management Suite? (Choose three.) 

A. automatic software update and release keys 

B. intelligent call routing engine 

C. provisioning a Cisco TelePresence System endpoint 

D. tracing SIP and H.323 calls 

E. managing phonebooks for endpoints that are registered to the Cisco Unified Cisco Unified Communications Manager 

F. rebooting endpoints that are registered to the Cisco TelePresence Video Communications Server 

Answer: A,B,F 


Q32. Which statement is true about the Cisco TelePresence System 500-32 system regarding the HVAC needs for the room where it is installed? 

A. The system does not require any additional requirements above the normal HVAC requirements for the room. 

B. You must supply additional cooling requirements for the room. 

C. You must supply a room that has energy-efficient lighting to reduce the temperature of the room. 

D. The temperature of the room will be 10 to 20 degrees warmer than the rest of the building. 

Answer: A 


To know more about the 210-065, click here.

Tagged as : Cisco 210-065 Dumps, Download 210-065 pdf, 210-065 VCE, 210-065 pass4sure, examcollection 210-065